Groengevel

Ecoprojecten op maat bij Sfeeralux

Kies voor een ecologische oplossing voor uw woning, tuin of bedrijfsruimte


Bent u op zoek naar een duurzame en natuurlijke inrichting van uw huis, tuin of zwembad? Het is mogelijk een eigen ecoproject op te zetten met het handige en milieuvriendelijke concept van Sfeeralux, voor een volledig ecologische inrichting van uw leefomgeving, buitengevel en of bedrijfsruimte. Zo kunt u een verticale tuin, design aquarium of biologisch zwembad aanleggen en creëert u uw eigen paradijsje waar het heerlijk toeven is. Met de ecologische en duurzame oplossingen van Sfeeralux profiteert u van vele voordelen door een groter wooncomfort, minder energieverbruik en het heilzame effect op uw gezondheid.

Ecologische groengevels voor binnen en buiten

Sfeeralux levert maatwerk om uw binnen- of buitenruimte natuurlijk groen aan te kleden en wanden of gevels te voorzien van echte planten en mos. Het unieke concept van Sfeeralux verleende al vele woningen en tuinen een ware metamorfose.


Flatscreen aquariums

Kijkt u vanuit de woonkamer uit op een glooiend groen landschap met een schijnbaar eindeloze horizon? Fijn, maar veel mensen moeten het stellen met een vergrijsde leefomgeving. Haal dus een stukje natuur in huis en verras uw gasten! Een muuraquarium met kleurrijke vissen vormt steeds een levend schilderij dat altijd blijft boeien. Zelfs de kat des huizes. Het concept van Sfeeralux voor dit design aquarium is onderhoudsvriendelijk. Natuurlijke zwembaden

Biozwembaden zijn een perfecte keuze voor een ecologisch verantwoorde aanleg van een zwembad op uw terrein. Een groot voordeel is dat er beduidend minder energie wordt verbruikt. Daarnaast zijn er voor een biozwembad geen chemische middelen nodig en vindt middels een natuurlijk filtratiesysteem de waterzuivering plaats. Zo kunt u blijven genieten van heerlijk helder, natuurlijk schoon en gezond water. 


Professionele hulp bij zelfplaatsing

Met de handige zelfbouwpakketten legt u zelf uw eigen natuurlijk zwembad, verticale tuin of muuraquarium aan. Voor advies over de montage of het onderhoud van uw (bio)ecologisch project kunt u altijd rekenen op de ondersteuning van Sfeeralux. Neem snel contact op of vraag een offerte aan.

0
Feed

Schrijf een reactie