verticale tuin groene muur

Verticaal tuinieren

Verticaal tuinieren: fluitje van een cent

Het onderhoud van uw verticale tuin is met onze groene gevelsystemen een kleine moeite. Het ingebouwde irrigatiesysteem bevloeit uw muurtuin ... automatisch. Bij het manuele groene gevelsysteem moet u de voedingsstoffen regelmatig bijvullen, bij het computergestuurde systeem alleen na een melding. Het meest intensieve werk aan verticaal tuinieren? Snoeien. Maar met wat toewijding hebt u het hele jaar door een juweel van een tuin.

Verticaal tuinieren door Sfeera Lux

Elke tuin vraagt regelmatige verzorging. Ook een groengevel. Geeft u het onderhoud van uw verticale tuin liever uit handen? Laat het verticaal tuinieren dan over aan de ervaren professionals van Sfeera Lux. Afhankelijk van uw planten, hun groei en de seizoenen onderhouden wij uw groene gevel vakkundig twee- tot driemaal per jaar. Zo bent u zeker dat uw muurtuin er jarenlang mooi en gezond blijft uitzien.

Verticaal tuinieren zonder zorgen

Wat wij precies doen tijdens een onderhoudsbeurt? De hele installatie nakijken. De water- en voedingsvoorziening controleren en aanpassen. Snoeien, dode takken en bladeren verwijderen en eventueel plantjes vervangen. Sfeera Lux is meester in verticaal tuinieren. Geef uw groengevel in onze handen, en u bent meteen van alle onderhoudszorgen verlost.

Sfeera Lux: uw expert in verticaal tuinieren. Bel of mail ons voor meer informatie.

 

Hebt u ook interesse in een verticale tuin of begroeide gevel?
Neem dan vrijblijvend met ons contact op.