verticale tuin groene muur

Verticale tuinen

Duurzame tuinen gericht op de toekomst

Sfeera Lux specialiseert zich in het ontwerp, de plaatsing en het onderhoud van verticale tuinen. Met een dunne en lichte modulaire contructie van topkwaliteit bekleden we uw gevel of binnenmuur met tientallen tot honderden groenblijvende planten. Het maakt uw muur tot een uniek en vrolijk stukje groen. Binnen én buiten. U geeft uw gebouw een look die u nergens anders terugvindt. Daarbovenop levert een groengevel u heel wat voordelen op.

Maatwerk in verticale tuinen

Geen twee verticale tuinen zijn identiek. Daarom krijgt u van ons een persoonlijke aanpak. Hebt u een architect? Dan werken we met hem samen. Bij u ter plaatse bekijken we de mogelijkheden. Samen met u bepalen we het concept, het ontwerp en de aanleg. U krijgt van ons een originele oplossing op maat, afgestemd op uw individuele behoeften en budget. Ook na de installatie staan we voor u klaar met service en onderhoud. En dat allemaal tegen de laagste prijs. 

kim de ruijter verticale tuinen

Verticale tuinen voor doe-het-zelvers

Gewonnen voor een groene gevel? En legt u die liever zelf aan, maar weet u niet waar te beginnen? Sfeera Lux Verticale tuinen staat u bij van begin tot eind. Wij leveren u alle materialen, inclusief installatie-instructies. Hebt u vragen? Bel of mail ons en we helpen u verder. Indien nodig komen we bij u langs.

Verticale tuinen zijn een lust voor het oog, geven uw gebouw een unieke uitstraling en vragen de aanpak van een specialist. Sfeera  Lux is die expert. Bel of mail ons voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Kim de Ruijter

uw adviseur
Verticale Tuinen Sfeera Lux

Hebt u ook interesse in een verticale tuin of begroeide gevel?
Neem dan vrijblijvend met ons contact op.